onsdag den 28. september 2011

Kreativt efterår eller tvingende nødvendighed?

Camille ovre fra hverdagshjem spørger hvilke kreative sysler vi er i gang med. Hun er selv i gang med det fedeste broderi

Jeg er i gang med at strikke efterårets varme tøj og et LILLE køkkenhåndklæde. Der er nemlig ikke meget plads fra krog til gulv her i huset.

Den evige to'er.
Lille let efterårshue til mig selv.
Køkkenhåndkædet som BARE lige mangler en frihåndskant i hækling. Moar, hvorfor er du få langt væk???

2 kommentarer:

 1. Jeg havde slet ikke opdaget, at du for længst er på banen igen :-)

  Det er et rigtig godt svampeår i år - håber du finder mange flere til lageret... og god fornøjelse med strikningen.

  Jeg har sådan en naiv drøm om at bo et helt år (mindst) på ødegården og prøve at være næsten helt selvforsynende i det år. Keep on dreaming :-)

  SvarSlet
 2. Hej Ellen.

  Tak for hilsnen.
  Ja det har været et rigtig godt svampeår i år. Jeg har en ½ skuffe fyldt med kanteraller i fryseren, men jeg fryser dem også friske. Kunne jo bare lige sørge for de var brunet af, så fyldte de ikke nær så meget. Det er første år hvor jeg har haft så mange selv, at jeg har været nødt til at tage fryseren i brug. Og når naboen så også kommer med pose efter pose til mig, så må det jo begynde at fylde lidt i fryseren.

  Åhh Ellen jeg husker godt, da jeg sad hjemme i Danmark og drømte om at være her på fuld tid. Indtil videre er det stadig som en drøm, men den der følelse af, at nu skal vi da vist snart have pakket sammen så vi kan komme hjem, den er vist ved at forsvinde. Så er det vist ved a falde på plads inde i hovedet, at vi rent faktisk bor her nu.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.