søndag den 9. oktober 2011

Loppefund

Ja så er det jo weekend igen. Tiden flyver afsted og jeg hygger mig. Får læst en del blade, set en del danske film(Dette kommer der et seperat indlæg om), nørkler, sidder model, falder ned af trapper, besøger arbejdsformidlingen og andre skønne ting. Jeg savner at kunne være hjemme i Danmark og kunne komme springende når der er venner derhjemme der har det svært. Så er 700 km vildt langt væk. Men jeg tænker meget på jer, og håber i alle trives.

Først får i lige loppisfundene fra sidste uge. De første er fra Lions i Tingsryd. På billederne vil i opdage, hvad der også har taget tid i denne uge. Vi har nemlig formeret familien. Men de skal have deres helt eget indlæg  i løbet af næste uge, for det er en lang fortælling.


Lækkert dobeltdækker bur til kun 100,-sek.

Trappen op.

Madskåle i krystal og porcelæn. Ialt 30,- sek.

Var også til loppis i Hallagården, hvor alle kunne købe sig et bord.
Her fandt jeg lidt underholdning til de kolde vinterdage,
og jeg må nok sige at det der sims allerede har brugt sin tid.
Ialt 15,- sek.

Ved i godt der ikke er ret lang tid til jul?
5,- sek.
Så var vi jo også afsted igår ved Lions i Tingsryd. Igen, igen.
Og jeg forstår ikke, at de kan blive ved med at få rigtig fine ting ind. Hvorfor folk smider så gode ting ud. Finanskrise og min bare røv, rent ud sagt.

Hmm og så var det slut med at nettet vill oploade billeder. Prøver igen senere. Tror bare der er for mange der har fri idag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.