onsdag den 28. september 2011

Jeg bliver klogere

I den sidste tid har jeg lært følgende:

Man skal ikke stole på en dyrehandler, og især ikke når hun tager den mindste marsvineunge og siger den er 8 uger. NEJ det var den ikke. 193 gram og ca 2-3 uger. Alt for lille til at flytte hjemmefra. Men det gjorde den. Og jeg handler aldrig mere med dig, din dumme uetiske dyrehandler. Ikke så meget som en krone skal du tjene på mig igen.

Københavnske p-vagter er ikke at spøge med. Og når du har flyttet bilen 100 meter, så skal du altså betale på ny og ikke regne med at de godtager, at du allerede har fået en p-bøde, for det var jo ikke på den samme vej vel. Og svenske biler kan godt få danske p-bøder.

Brænde er tungt, og uanset hvor mange gange du overbeviser dig selv om at det er sundt at flytte rundt med det, så er det bare enormt hårdt i hele kroppen. Men det bliver jo dejlig varmt til vinter, hvis det er på lager.

Marsvineunger på 3 mdr er ikke små søde nuttede babyer, og skulle du få sådan en tilbudt, så vær lige klar over at det er et kæmpe svin på 1 kg.

Sønnike er umiddelbart en fornuftig ung mand, også når man har ham med i byen. At papmoderen så er ved at blive så gammel, at hun ikke kan holde til den lyse morgen mere, det snakker vi ikke så højt om.

Man skal huske at gå på foas hjemmeside og sende sit ydelseskort ind i tide, hvis man gerne vil have penge til den første. Samtidig skal man huske at gå på afs hjemmeside og melde sig fortsat ledig hver eneste uge. Også selvom man har travlt.

Ens venner fra Danmark kan stadig ringe og spørge om man giver aftenskaffe, og når man så bor så langt væk giver det en længere tid til at ordne huset inden de kommer.

Man skal huske at købe pålæg ind en gang i mellem, det køber ikke sig selv. Desværre.

1 kommentar:

  1. Har forresten også lært at det er smart at tage et håndklæde med, når man er kørt ind til byen for at komme i svømmehallen. Og det er alt for sent at opdage det, når man står nede i omklædningsrummet uden tøj på.

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.