søndag den 26. december 2010

Store beslutninger...

Så er det blevet hverdag igen. Har nu været hjemme i Danmark i en uges tid. Vasketøjet er ordnet og pakket til næste tur op til Sverige. Køleskabet fyldt op. Julen ved at være godt overstået, hvilket gjorde et lille indhug i køleskabet igen.

Og store beslutninger er taget.
Vi har taget vores hus fra mægler. Vi vil bare flytte til Sverige, så hurtigt som muligt, og nu er der gået 1½ år. Vi satte vores hus til salg i august 2009, og her 1½ år senere er vi overhovedet ikke i nærheden af en køber. Vi orker ikke at vente mere, så vil prøve at leje huset ud. Det er lidt vildt, for så er der jo pludselig en masse hvis... Hvad hvis de flytter før forventet, hvad hvis de splitter huset ad, hvad hvis der sker noget så vi er nødt til at være vicevært og sidder 800 km væk, hvad hvis det ikke løber rundt økonomisk...

Men nu skal det altså være. Vi vil bare så gerne videre. Så vi smøger ærmerne op og går igang med alle de ting der skal ordnes inden huset kan lejes ud. Altså når julen lige er overstået, ikk'.

Glædelig jul allesammen.

2 kommentarer:

 1. I er modige, men jeg forstår jer godt. I har jo også set farerne og fælderne ved at leje ud.
  Er det nemmere end at sælge? Det må det jo være.
  Jeg vil ønske jer held og lykke med jeres projekt(er) :-)

  SvarSlet
 2. Hej Ellen.

  Jeg håber bestemt ikke det skal tage os lige så lang tid at få lejet huset ud, som det nu har stået til salg. Det har været i tankerne i hele forløbet, men vi har indtil nu syntes det var for risikabelt. Tålmodigheden er bare ved at slippe op.

  Tak for held og lykke, men måske du kunne sende lidt energi i stedet?

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.