lørdag den 3. december 2011

3. dec

Manden har eksperimenteret med flødeboller. Jeg fik lov at komme med gode råd og tage billeder. Da vi kom til den smeltede chokolade gik det helt galt, og hver flødebolle tog rigtig meget på. Måske chokoladen havde været for varm og derfor var tyknet lidt igen. Jeg er bestemt ikke en ørn til at smelte chokolade. Nogen der har fif, så skriv endeligt.

008

010

019

020

021a

Vi brugte vores egen kombi af to forskellige opskrifter.

Kvalimad og Odense marcipan. 

Bagte marcipanbunde 5 minutter i ovnen. Først var de vildt seje, men passede fint dertil dagen efter. Efter marengsen var kommet på blev de tørret i ovnen i 5 minutter. Da chokoladen skulle på startede vi med at hælde den ud over, men det funkede ikke rigtig. Så vi var igang med en silikonepensel. Det funkede heller ikke.

Velbekomme siger jeg bare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.