lørdag den 12. juni 2010

Mad og økologiske overvejelser.

 

Jeg er syg idag. Ja jeg er blevet spist af en myg, som (ifølge lægen) havde glemt at vaske hænder. Så min venstre læg er nu kæmpe stor, rød og mega øm, hver gang jeg har været i hvile lidt. 10 minutter uden gang og jeg kan næsten ikke komme i gang igen.

Men når man er syg og skal holdes i ro uden at være syg og slap, så kan man nå at finde en masse spændende på nettet.

Jeg faldt over denne blog, som linkede til en helt speciel film. foodinc

Ja det er bare Food Inc. men efter at have set den, mener jeg at alle mennesker burde se den. Den sætter virkelig nogle tanker igang om den massive masseproduktion af fødevarer, som vi har fået stablet på benene i vores tid.

Pludselig bliver man glad for at modtage sine kasser fra aarstiderne.com selv om de er lidt dyre, at man køber meget af sit kød og fisk direkte fra producenten og at man har en lille have, hvor der står lidt rabarber og krydderurter til eget brug.

Ja jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg selvfølgelig ikke køber uøkologisk og sukkerstads og andre upolitisk korrektheder, men sådan er det ikke i virkeligheden. Men jeg prøver, og jeg bliver bedre og bedre til det.

2 kommentarer:

  1. Arme dig . Håber ikke den stak så dybt at du skal have ondt lang tid. Det er altid dejligt at få vores føde direkte og produseret på gode vilkår . Knuzz Birthe

    SvarSlet
  2. Nu er det ved at være ovre igen, nu mangler det kun at hele ordentlig op.
    Tak fordi du kigger med.
    Knusser herfra.

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.