mandag den 24. februar 2014

Kender i Mette fra Blogvision.dk? Hun er et bekendtskab værd.

Man skulle tro, jeg havde glemt min blog.
Det har jeg ikke. Jeg er blevet beriget med meget arbejde. Og jeg nyder det.

Men så er der en herlig kvinde ved navn Mette, så ind imellem prikker lidt til mig. Senest har hun "tvunget" mig til at modtage hendes nyhedsbrev fra hendes nyeste ide, blogvision.dk.

Mette er en kvinde med mange jern i ilden og mange gode ideer. Hun har skabt mange gode sider på facebook og rundt omkring på internettet. Dansk lchf nyt, lchf-grupper med mange 1000 danske lchf'ere i, og sikkert meget andet.

Da jeg stødte på hende første gang var det via en steviablog hun havde lavet, hvor hun eksperimenterede med steviaplanten. Så opdagede jeg mange andre sider hun havde lavet, hvor hun ville finde ud af om man kunne leve af at blogge. Disse første forsøg var meget primitive og lå på blogspot.

I disse dage har hun lanceret en ny ide. blogvision.dk. En side hvor hun vil styrke os bloggeres viden og fremgang. Jeg skyndte mig selvfølgelig at melde mig til (jeg ved jo, at det plejer ikke at være helt dumt, hvis Mette har en finger med i spillet). Straks fik jeg en mail, hvor jeg skulle bekræfte, at jeg var sikker på, at det var mig, der var mig, og så kom den. Guldkornsbogen. Bogen der har fået min blog til at rangere på 3. pladsen på google ved en simpel søgning på lchf fastelavnsbolle.

Jeg sad på arbejdets toilet og kunne ikke vente med at læse hvad hun nu havde fundet på. Drønede hjem fra jobbet, læste bogen en gang til, og så til kontroltårnet for bloggen. Det skulle alligevel komme an på en prøve. Ca 10 minutters arbejde efter Mettes anvisninger og så et resultat så heftigt.

Hop selv ind til Mette og skriv jer op til hendes nyhedsbrev, så i også kan få optimeret jeres blog og derved få flere læsere og derved tjene lidt ekstra på alt det arbejde i gør.


Her ser i den skønne Mette fra blogvision.dk.
Her ser i den skønne Mette fra blogvision.dk.


2 kommentarer:

 1. 1000 tak for de søde ord. Og hvor er jeg glad for at du har kunnet bruge min e-bog. Jeg glæder mig rigtig meget til at inspirere dig og håber at du vil få stor glæde af det.
  Jeg har linket til dit indlæg på blogvision.dk, lige her

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig at du synes om mine ord.

   Jeg har jo lært hjemmefra, at synes man godtom noget, så skal man huske at fortælle det til andre. Det giver så meget mere positiv energi til alle.

   Og jeg synes meget godt om dig. <3

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.