mandag den 14. marts 2011

Vi tæller skridt.

Nu er det så nu. Der skal tælles og tælles.

Jeg er kommet til at melde mig til et arrangement via min arbejdsplads, hvor jeg forpligter mig til at gå 10.000 skridt om dagen. I 3 uger!

Først jeg så opslaget på opslagstavlen, så jeg det som at det var et mål at komme til at gå 10.000 skridt og hvis jeg lige nåede at betale 50,- inden jeg gik hjem, så var jeg med og fik en skridttæller af min personaleforening til en værdi af 189,-. Ikke meget betænkningstid, inden jeg gik hjem, havde jeg lånt mig frem til at kunne betale.

Men jeg havde jo ikke lige nærlæst, hvad det drejede sig om. Jeg forpligtigede mig til at gå 10.000 skridt i gennemsnit om dagen i 3 uger. Ellers ville min gruppe jo aldrig vinde de 50.000,-.

Og sidst jeg fik ny mobil var der indbygget skridttæller, og jeg kan fortælle at med min almindelige daglige husførelse og arbejde, så har jeg ikke været oppe over 10.000 en eneste gang. Ja faktisk slet ikke i nærheden af det. Efter jeg er begyndt at træne til caminoen, har jeg gået over 10.000 en enkelt gang. Så det er noget af en udfordring jeg har fået meldt mig til.

Men jeg er på, og idag startede jeg dagen med at gå 6 km inden morgenmaden. Så jeg har allerede præsteret 7800 skridt og har fået ømme fødder. Min vabel fra igår (6,4 km) er heller ikke blevet mindre. Og så lige en aftenvagt, så er den vist hjemme.

2 kommentarer:

  1. 6 kilometer inden morgenmaden, og så når du ikke engang op på 10000 skridt! Pyha, siger jeg bare, men det må være kanongod træning til den camino :-)
    Jeg har prøvet en skridttæller - 10000 skridt er rigtig mange, fandt jeg ud af :-)
    Held og lykke med foretagendet. Igen ...

    SvarSlet
  2. Jo de der 10.000 er en del, men jeg er blevet positivt overrasket. Jeg har længe gået med min telefon som skridttæller, og jeg syntes at 10.000 var rigtig rigtig mange, nærmest umuligt. Nu har jeg fundet ud af den kun talte mit ene ben, når jeg gik med den i bukselommen. Så tror da pokker at jeg aldrig nåede særligt højt op.

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det varmer altid, og gør bloggen så meget sjovere.